Particulier Algemeen

Adviseur Jeroen de Groot stelt zich voor

9 feb 2020

Mijn naam is Jeroen de Groot. Ik ben inmiddels ruim 3 jaar in dienst van Velten Groep als adviseur particulier. Samen met mijn vrouw Eva en twee kinderen, Pim (11 jaar) en Suus (8 jaar) woon ik in het pittoreske Den Ham.

Hobby’s

In mijn vrije tijd tennis ik graag met mijn vrienden en enkele keren per jaar ben ik nog actief bij V.V. Den Ham in de 35′ competitie. Verder houd ik van reizen en leuke dingen doen met mijn gezin, maar een avondje Netflix vind ik ook heerlijk.

Passie en ambitie

Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche en ondanks het saaie imago is het iedere dag toch weer een leuke uitdaging om te voldoen aan de wensen van de klant en hier het juiste advies voor te geven.

Ik help u graag

Bent u op zoek naar een particuliere verzekering die bij uw wensen past en wilt u een onafhankelijk advies? Neem gerust contact met mij op. Dan kijk ik graag samen met u naar de mogelijkheden.

Jeroen de Groot
Adviseur particulieren
0548 533 552
Vorig nieuwsitem

10 tips voor een warme en ‘droge’ herfst

Volgend nieuwsitem

Aanrijding? Sta even stil bij het schadeformulier

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533