Als je meer te kiezen wilt

Wij vergelijken alle hypotheekaanbieders in de markt (inclusief de grote banken).
En helpen u te kiezen voor een hypotheek die het beste past bij uw situatie.
Zo betaalt vrije keuze zich uit.

Onze hypotheekadviseurs

Omdat je vlijmscherpe rente wilt

– Dennis ter Harmsel

U wilt graag een zo laag mogelijke rente. Logisch: een hypotheek is immers een grote kostenpost. Wij vergelijken de rentetarieven van verschillende geldverstrekkers. Zo krijgt u zonder risico zicht op een vlijmscherpe rente.

Omdat zekerheid goud waard is

– Arno Sprakel

Een hypotheek afsluiten doet u niet dagelijks. Het is een grote stap. Hoe fijn is het dan om zeker te weten dat de maandlasten tijdens de hele looptijd van de hypotheek betaalbaar blijven. Bij Velten Groep kunt u rekenen op een passend én persoonlijk advies. Want zekerheid is goud waard.

Omdat vrije keus zich uitbetaalt

– Jurriën Karsten

Waar kunt u voor uw ideale hypotheek het beste terecht? Bij een grote of een kleine bank, een geldverstrekker of pensioenfonds? Wij maken voor u een vergelijking tussen alle aanbieders (inclusief Rabobank en ABN Amro) in de markt. Van standaard- tot maatwerkoplossingen Zo betaalt vrije keus zich uit bij Velten Groep.

Omdat elke euro er één is

– Henry Groeneveld

Verliefd op uw droomhuis? Het is fijn om te weten dat wij altijd slim en nuchter blijven kijken naar de kosten. We vergelijken alle aanbieders in de markt. Zodat u geen cent teveel betaalt. Zo is elke euro er één bij Velten Groep.

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533