Particulier Algemeen

Even voorstellen: Adviseur Ka Ling Cheng

16 jul 2019

Mijn naam is Ka Ling Cheng. Sinds 1 juli 2019 ben ik in dienst van Velten Groep als Adviseur Particulieren. Ik woon in Rijssen samen met mijn vriend Kevin en onze hond Bailey. Het is heerlijk om zo dichtbij huis te werken en iedere ochtend met de fiets naar het werk te kunnen gaan.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn vrije tijd besteed ik graag met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om dagjes weg te gaan. Ik vind het leuk om juist van de kleine momenten te genieten.

Vertel eens over je passie

In 2018 ben ik begonnen in de verzekeringsbranche. Mijn passie ligt in het advies geven aan de relatie over schadeverzekeringen. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste verzekering gesloten wordt voor de juiste situatie. Tevens vind ik het een uitdaging om ervoor te zorgen dat moeilijk verzekerbare risico’s toch verzekerd kunnen worden voor onze relaties. Het geeft mij een goed gevoel als het belang van onze relaties is nagekomen.

Bent u benieuwd of u op dit moment goed verzekerd bent wilt u onafhankelijk advies?

Neem gerust contact met mij op. Ik kijk graag met u naar de mogelijkheden.

Vorig nieuwsitem

Vanaf 1 juli is appen op de fiets verboden

Volgend nieuwsitem

Goed voorbereid op reis: 6 checks voor vertrek

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533