Particulier Hypotheken

Maak kennis met hypotheekadviseur Monique Kroeze

26 feb 2020

Velten groep groeit! Sinds 1 februari versterkt Monique Kroeze uit Wierden ons hypotheekteam. Tijd om haar wat beter te leren kennen.

Wie is Monique in een notendop?

Ik ben Monique Kroeze. 46 jaar oud, getrouwd met Robert en samen met onze twee zoons wonen wij in Wierden. Sinds 1 februari 2020 ben ik in dienst bij Velten Groep als hypotheekadviseur. Een mooi bedrijf in een prachtig werkgebied!

Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

Ik word blij van de dagelijkse gesprekken met mijn klanten! Ik ga op zoek naar de best passende oplossing voor mijn klanten zodat zij tevreden de deur uit lopen, en dat geldt dan ook voor mij.

Welke ervaring neem je mee? 

Voor ik bij Velten in dienst trad heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt als financieel adviseur bij de Rabobank. Maar nu wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Naast Erkend Financieel Adviseur (EFA) ben ik ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Een relatiebeëindiging brengt naast de emotionele aspecten ook veel financiële en fiscale aandachtspunten met zich mee. Dan is het prettig om te weten dat ik u als specialist op dit gebied kan helpen.

Hobby’s

In mijn vrije tijd fiets ik graag op mijn racefiets of mijn mountainbike door ons mooie Twentse landschap. Daarnaast ben ik een echte Bourgondiër, ik houd van uitgebreid koken en lekker eten.

Namens de Velten Groep fiets ik twee wekelijks mee met de Twentse Waaier. Dit is een ondernemersnetwerk op de racefiets en mountainbike. Onder begeleiding van oud profrijders Maarten Nijland en Tom Veelers, en Simone Hakenberg verleggen we onze werkplek even naar de natuur om samen beter te worden en onze grenzen te verleggen. Zowel op de fiets als zakelijk.

 

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? 

Of gaat u verbouwen of wellicht zelfs uw woning verduurzamen? Kom dan gerust een kop koffie bij mij drinken zodat we samen uw mogelijkheden kunnen bespreken.

Als tip geef ik u graag nog mee dat wij in de week voorafgaand aan de Landelijke Open Huizen dag op zaterdag 28 maart extra tijd voor u hebben ingepland. Wilt u vóór de Open Huizen dag graag weten wat uw mogelijkheden zijn? Bel of mail mij dan gerust.

Monique Kroeze EFA RFEA
Hypotheekadviseur
0548 533 550
06 25040671
Vorig nieuwsitem

Betaalbare hypotheek voor starters? Het kan!

Volgend nieuwsitem

Zorgen om je maandelijkse hypotheeklasten?

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533