Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Over Velten Groep

Deskundig

Verzekeren vraagt om kennis van zaken. In elke denkbare betekenis van het woord. Bij Velten Groep bewijzen we dagelijks dat we haarscherp beseffen wat dit inhoudt. In ondernemend Twente is Velten Groep een begrip op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuimmanagement. Deze benadering houdt in dat we niet de verkoop van verzekeringsproducten, maar uw situatie, doelstellingen en belangen centraal stellen.

Oplossingsgericht

Samen met u werken we aan een doeltreffend, doelmatig en kostenefficiënt beheer van uw bedrijfsmatige en/of persoonlijke risico’s. Als uw verzekeringspartner staan we proactief klaar met raad en daad. In elke organisatie komen regelmatig veranderingen voor en ook de buitenwereld staat niet stil. Daarom is het wel zo vertrouwd dat bij Velten Groep, naast deskundigheid en inzicht, ook ondernemerschap verzekerd is. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bént, maar ook blíjft.

Enthousiast

Onze adviseurs denken actief met u mee en komen met oplossingen die optimaal aansluiten bij uw veranderende situatie, wensen en behoeften.

Goed verzekeren is een uitdagende onderneming.
Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533