Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Over Velten

Registratie en vergunning

In ondernemend Twente is Velten Groep een begrip op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuimmanagement. Uiteraard hebben we alle registraties en vergunningen in ons vakgebied. Heeft u hier vragen over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Velten Groep is een handelsnaam van Veldsink – Velten Adviesgroep BV en is gevestigd te Rijssen.

  • Autoriteit Financiële Markt (AFM): 12044427
  • Kamer van Koophandel: 66407133
  • Kifid: 300.016501

Permanente educatie

Door permanente educatie voorziet Velten Groep in actualisering van kennis op elk gebied. Het spreekt voor zich dat de assurantie-, pensioen- en hypotheek- adviseurs een hoog kennisniveau hebben. Zij hebben diverse opleidingen gevolgd. Om dit te onderschrijven hebben zij aansluiting gezocht bij diverse erkenningsregelingen en registers. De medewerkers van Velten Groep moeten om in deze registers ingeschreven te blijven en om deze titels te kunnen behouden jaarlijks een educatief programma volgen dat getoetst wordt door erkende opleidingsinstituten. Daarnaast zijn alle medewerkers op hun vakgebied gekwalificeerd volgens de laatste eisen van de Wft (Wet financieel toezicht).

  • RPA: Registerpensioenadviseurs
  • RMiA: Registermakelaar in Assurantiën
  • RAiA: Registeradviseur in Assurantiën
  • SEH: Erkend Hypotheekadviseur
  • FFP: Gecertificeerd Financieel Planner
  • RVI: Registeradviseur Verzuim en Inkomen

Brancheorganisaties en klachteninstituut

Velten Groep is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening onder aansluitnummer 300.016501.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533