Over Velten

Samenwerking

VCN

Velten Groep brengt de verzekeringen onder bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen, waaronder bij Verzekerings Combinatie Nederland B.V. (VCN).

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. VCN is onderdeel van Veldsink Groep waarvan ook VCN United Capital, Veldsink Adviesgroep, NBG, De Financiële Makelaar en Velten Groep deel uit maken.

Bekijk de website van VCN voor meer informatie.

logo-vcn

Assist Verzuim BV

Velten Groep is verbonden aan Assist Verzuim, een pragmatische en vernieuwende specialist in verzuimbegeleiding en verzuimpreventie. Assist Verzuim biedt een totaalpakket op het gebied van ziekteverzuim en WAO/WIA/Ziektewet (ZW), Personeel & Organisatie en Re-integratie. Als opdrachtgever bent u verzekerd van snelle, doelgerichte en praktische oplossingen, zonder mitsen en maren en duimdikke theorieën. Assist Verzuim levert wat ú wilt en is daarmee een bijzonder fenomeen in de wereld van arbodiensten en andere verzuimorganisaties.

Arbodienstverlening van Assist Verzuim is mogelijk in combinatie met een verzuimverzekering van Velten Groep. Deze combinatie biedt u financiële voordelen.

Bekijk de website van Assist Verzuim voor meer informatie.

Assist transparant

Immensa

Velten Groep is lid van Immensa, een samenwerkingsverband van een aantal grote, landelijke assurantiebedrijven in Nederland die hun expertise en ervaring op het gebied van verzekeren van risico’s samenbrengen. Vanwege onze schaalgrootte zijn we hierdoor nog beter in staat uw risico’s te verzekeren tegen zeer scherpe tarieven.

Bekijk de website van Immensa voor meer informatie.

logo_immensa

Snelder Zijlstra Verzekeringen

Snelder Zijlstra Verzekeringen is in 2014 ontstaan uit een samenwerking tussen Velten Groep en Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. De unieke combinatie van kennis van bedrijfsmatig onroerend goed en kennis op het gebied van verzekeringen zorgt voor een verzekeringspakket op maat.

Bekijk de website van Snelder Zijlstra Verzekeringen voor meer informatie.

snelderzijlstra-logo-transparant

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533