Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Particulier

In uw privéleven moeten er allerlei zaken goed zijn geregeld.  Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, maar ook aan meer complexe zaken als uw hypotheek, pensioen, levensverzekering en financiële planning door de jaren heen. Een huis kopen,  trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken: u wilt goed op deze en andere gebeurtenissen zijn voorbereid.

We denken met u mee

Bij Velten Groep geldt ondernemerschap verzekerd ook voor u als particuliere klant. We denken actief met u mee en komen met oplossingen die optimaal aansluiten bij uw veranderende situatie, wensen en behoeften.

Schade melden

Heeft u schade? Een schade oplopen is vervelend en kan grote impact hebben. Neem direct contact met ons op om uw schade aan ons door te geven.

Schade melden

Verzekeren

Iedereen weet hoe belangrijk het is om je goed te verzekeren. Schade of een ongeval zitten vaak in een klein hoekje. Binnen het Velten TotaalPakket kunt u meerdere verzekeringen afsluiten. Sluit nu het TotaalPakket af en profiteer van pakketkorting!

Lees meer over het TotaalPakket

Hypotheken

Wat is voor mij de beste hypotheek en waar vind ik die? Bij Velten Groep bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies en wordt uw hypotheek een persoonlijk plan.

Lees meer over hypotheken

Financiële planning

Hoeveel pensioen heb ik opgebouwd? En heb ik alles goed geregeld voor later? Bij Velten Groep bent u verzekerd van deskundig advies over uw financiële situatie.

Lees meer over financiële planning
Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533