Financiële planning

Door de snel wijzigende wet- en regelgeving is een goede pensioen(advisering) van cruciaal belang. Het is een hele uitdaging om te zorgen voor goed evenwicht tussen inkomen en uitgaven. Allebei hebben ze pieken en dalen. Tijdens uw werkzame loopbaan stijgen het inkomen en uw opgebouwde vermogen, door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid kan dat zomaar veranderen.

Een nieuw huis, trouwen, gezinsuitbreiding, kinderen die gaan studeren: het zijn gebeurtenissen in uw leven die belangrijke gevolgen hebben voor het huishoudboekje. Hoe zorgt u op tijd voor de juiste financiële buffer? Hoe staat het met uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid en na uw pensioen? Wat heeft u aan vermogen en reserves opgebouwd?

Een gecertificeerd financieel planner van Velten Groep brengt uw inkomenssituatie in kaart en analyseert die samen met u. Alle aspecten worden meegenomen: naast de gegevens over uw inkomen ook uw woning, bancaire zaken, verzekeringen en eventueel beleggingen. Uw wensen en behoeften kunnen voortdurend veranderen, net zoals uw financiële situatie dat kan. Als ondernemend adviseur zitten we daar bovenop en stemmen we ons advies continue af op uw actuele situatie.

ffp-logo-2013

Direct regelen

Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs om uw financiële situatie in kaart te brengen.

Afspraak maken
Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533