Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies

U zoekt een nieuw huis, u gaat verhuizen of u wilt lagere maandlasten. Als u meer te kiezen wilt, dan zit u goed bij Velten Groep.

Waarom een hypotheek bij Velten Groep?

  • Omdat vrije keus zich uitbetaalt
  • Omdat zekerheid goud waard is
  • Omdat je vlijmscherpe rente wilt
  • Omdat elke euro er één is

Bij Velten Groep beloven we vrije keuze, zekerheid, vlijmscherpe rente en advies tot op de laatste euro. We kunnen dit beloven omdat wij echt álle geldverstrekkers (inclusief de grote banken) kunnen aanbieden. Zo weet u zeker dat u het beste hypotheekaanbod krijgt die beschikbaar is in de markt.

Door onze kundige adviseurs krijgt u naast dit gegarandeerd beste aanbod ook een goed financieel advies. Dit vinden wij minstens zo belangrijk.

Gebruik onze rekentools om uw situatie in kaart te brengen, laat een terugbelverzoek achter of maak direct een afspraak met onze adviseurs. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis!

Bel mij terug Afspraak maken

Uw situatie

Starter

U zoekt een huis en wilt weten wat uw maximale bestedingsruimte is. Of u heeft al een nieuw huis gevonden en wilt deze aankoop financieren. Wat is de beste hypotheek en waar vindt u die?

Doorstromer

U bent al eigenaar van een woning, maar u wilt een andere woning kopen. Kunt u de hypotheek meenemen? Of is het verstandiger om over te sluiten?

Oversluiten

U wilt lagere maandlasten. Vaak is dat mogelijk. Welke oplossingen zijn er om uw maandelijkse hypotheeklasten te verminderen?

Onze hypotheekadviseurs

Henry Groeneveld RAiA RVI SEH
Adviseur bedrijven en hypotheken
Merijn Tijhuis
Hypotheekadviseur
Monique Kroeze EFA RFEA
Hypotheekadviseur

Wat kost hypotheekadvies?

Het eerste kennismakingsgesprek is voor onze rekening. Wij werken op uurbasis. Hoeveel uren benodigd zijn voor het advies is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Tijdens het eerste, kosteloze oriëntatiegesprek kunnen wij het benodigde aantal uren vaststellen en een vast bedrag afspreken. Afhankelijk van de diensten die u kiest kunnen de kosten verschillen.

SEH

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533