Gewijzigde openingstijden

In verband met Koningsdag is ons kantoor op vrijdag 27 april de hele dag gesloten. We zijn op maandag 30 april weer bereikbaar vanaf 08.30 uur.

Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies

U zoekt een nieuw huis, u gaat verhuizen of u wilt lagere maandlasten. Een verandering in uw persoonlijke situatie kan grote gevolgen hebben voor uw financiële wensen en mogelijkheden. Een hypotheek gaat u aan voor een langere periode. Maar tijdens die looptijd kan er veel gebeuren. Daarom wilt u een hypotheek die rekening houdt met uw huidige én met uw toekomstige situatie. Bij Velten Groep bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies en wordt uw hypotheek een persoonlijk plan.

Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel mij terug Afspraak maken

Uw situatie

Starter

U zoekt een huis en wilt weten wat uw maximale bestedingsruimte is. Of u heeft al een nieuw huis gevonden en wilt deze aankoop financieren. Wat is de beste hypotheek en waar vindt u die?

Doorstromer

U bent al eigenaar van een woning, maar u wilt een andere woning kopen. Kunt u de hypotheek meenemen? Of is het verstandiger om over te sluiten?

Oversluiten

U wilt lagere maandlasten. Vaak is dat mogelijk. Welke oplossingen zijn er om uw maandelijkse hypotheeklasten te verminderen?

Waarom kiezen voor onafhankelijk hypotheekadvies bij Velten Groep?

 • Kennis lokale en regionale markt

  Onze adviseurs komen uit de regio en dat geeft een vertrouwd gevoel.

 • Onafhankelijk advies

  Wij bemiddelen voor alle geldverstrekkers.

 • Transparantie

  Duidelijkheid over tarieven staat voorop. Alle kosten zijn vooraf inzichtelijk en u heeft geen verrassingen achteraf.

 • Voordelig

  Met de scherpe rentetarieven van de geldverstrekkers waar Velten Groep mee samenwerkt, bent u zeker van een voordelige hypotheek. Daarnaast is het eerste gesprek voor onze rekening.

 • Verantwoord

  Het bedrag dat u maximaal kunt lenen wordt zorgvuldig vastgesteld. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

 • Kwaliteit

  Onze erkende hypotheekadviseurs hebben een hoog kennisniveau en zijn allen geregistreerd als Erkend Financieel Adviseur (SEH).

Onze hypotheekadviseurs

Henry Groeneveld RAiA RVI SEH
Adviseur bedrijven en hypotheken
Jurrien Karsten
Jurriën Karsten FFP RPA EFA
Manager pensioenen en hypotheken
Arno Sprakel
Arno Sprakel EFA
Hypotheekadviseur
Rinke Faber
Hypotheekadviseur
Dennis ter Harmsel
Dennis ter Harmsel EFA
Hypotheekadviseur

Wat kost hypotheekadvies?

Het eerste kennismakingsgesprek is voor onze rekening. Wij werken op uurbasis. Hoeveel uren benodigd zijn voor het advies is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Tijdens het eerste, kosteloze oriëntatiegesprek kunnen wij het benodigde aantal uren vaststellen en een vast bedrag afspreken. Afhankelijk van de diensten die u kiest kunnen de kosten verschillen.

SEH

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533