Zakelijk Algemeen

Reuvekamp nieuwe commercieel directeur Velten Groep

12 jul 2018

Met ingang van 1 juli is Henk Reuvekamp in dienst getreden bij Velten Groep. Als commercieel directeur zal hij zich vooral gaan richten op de zakelijke markt.

Ruime ervaring financiële dienstverlening

Henk (54) is woonachtig in Loenen en een ervaren verzekeringsprofessional. Hij werkte onder meer voor Centraal Beheer Achmea en IAK Verzekeringen.

Groei ambities

Henk is aangetrokken als commercieel directeur om de groei ambities op de zakelijke markt te realiseren. Henk vindt dat Velten Groep en hij perfect bij elkaar passen. “Mijn roots liggen in Oost-Nederland. Dat is waar ik ben opgegroeid en waar ik mij thuis voel en thuis hoor. Velten Groep heeft met haar sterke positie in deze regio bewezen een speler van belang te zijn. De ambities om te groeien in deze economisch sterke regio en de focus op eerlijk en degelijk advies passen uitstekend bij mij”.

Albert Velten, algemeen directeur Velten Groep, is verheugd met de komst van Henk: “Met zijn kennis en ervaring is Henk van grote toegevoegde waarde voor Velten Groep.

Velten Groep al jaren een begrip in Oost-Nederland

In ondernemend Twente is Velten een begrip op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuimmanagement. Velten maakt sinds 2016 deel uit van Veldsink Groep in Nuenen, met ruim 750 medewerkers behorend tot de top 10 van Nederlandse assurantiebedrijven.

 


Albert Velten (l) en Henk Reuvekamp (r)

Vorig nieuwsitem

Uitbreiding familiebedrijf Veldsink-Velten

Volgend nieuwsitem

Prinsjesdag 2018: Dit verandert er voor u

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533