Zakelijk Algemeen

Samenwerking Velten Groep en Stopel

24 mei 2017

Op 11 mei 2017 werd het definitief, Stopel Bedrijfsverzekeringen in Almelo heeft zich per 1 januari aangesloten bij Veldsink Velten Holding in Rijssen. In een uitdagende markt, waar een grote consolidatieslag plaatsvindt, ontstaat hierdoor een mooie combinatie die beide bedrijven in de regio versterkt.

Complete dienstverlening

Stopel Bedrijfsverzekeringen heeft zich gespecialiseerd in het verzekeren van werkmaterieel en transport. Daarvoor zijn unieke maatwerkproducten ontwikkeld. “Deze specialisatie is een prachtige aanvulling op de dienstverlening van de verschillende onderdelen binnen Veldsink Groep. Met ons zusterbedrijf Assist Verzuim, een gecertificeerde arbodienst, is onze dienstverlening voor werkgevers zeer compleet,” aldus algemeen directeur Albert Velten.

Stopel blijft zelfstandig opereren

Bij Stopel werken 22 medewerkers. Het bedrijf zal vanuit Almelo zelfstandig blijven opereren. Directeur Ronny Roescher blijft mede-aandeelhouder en gaat zich volledig richten op de sterk groeiende klantenportefeuille.

Velten al jaren een begrip in Oost-Nederland

Velten Groep maakt sinds 2016 deel uit van Veldsink Groep in Nuenen, met ruim 600 medewerkers behorend tot de top 10 van Nederlandse assurantiebedrijven.

Drie bedrijven met een sterke binding

Veldsink, Velten en Stopel vinden elkaar in gezamenlijke waarden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge binding én met medewerkers. Alle kantoren werken samen met Verzekerings Combinatie Nederland (VCN), onderdeel van de Veldsink Groep. Deze serviceprovider heeft een ruim assortiment aan verzekerings-mogelijkheden voor de 20 eigen assurantiekantoren van de groep en meer dan 1.000 aangesloten kantoren in Nederland.

v.l.n.r. Albert Velten, Ronny Roescher, Ard Heuten

Vorig nieuwsitem

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Volgend nieuwsitem

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533