Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Schade melden

Heeft u schade? Een schade oplopen is vervelend en kan grote impact hebben. Lees hieronder hoe u uw schade het beste kunt melden. Wij doen ons uiterste best om de schade zo snel mogelijk af te handelen.

Algemeen schade

1. Meld uw schade via het schadeaangifteformulier. U kunt het volledig ingevulde schadeformulier e-mailen naar schade@veltengroep.nl of per post opsturen naar:
Velten Groep
De Stroekeld 1
7462 ZZ Rijssen

Algemeen schadeformulier

2. U kunt uw schade ook telefonisch aan ons doorgeven. Neem contact met ons op via 0548 – 533 533. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur. In geval van nood zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

Motorrijtuig schade

1. Schade aan uw motorrijtuig kunt u eenvoudig online aan ons doorgeven.

Motorrijtuig schade melden

2. U kunt ook het Europees aanrijdingsformulier downloaden. Stuur het volledig ingevulde schadeformulier per e-mail of per post naar ons op.

Europees aanrijdingsformulier

 

Schade op reis

Bij noodgevallen of ongevallen op reis is het noodzakelijk om contact op te nemen met de hulpdienst. Zij helpen uw bij noodsituaties op reis. U vindt het alarmnummer op uw polisblad. Een overzicht met de telefoonnummers van de belangrijkste hulpdiensten vindt u hieronder.

Telefoonlijst belangrijkste hulpdiensten
Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533