Velten

Uitbreiding op onze hypotheekafdeling

27 jun 2019

Onze hypotheekafdeling is uitgebreid met een nieuwe hypotheekadviseur: Merijn Tijhuis. Hij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Merijn Tijhuis. Sinds 1 juni 2019 ben ik in dienst van Velten Groep als hypotheekadviseur. Samen met mijn vrouw Annelotte en twee kinderen, Flore (3 jaar) en Mees (9 maanden) woon ik in het mooie Borne.

Hobby’s

In mijn vrije tijd mag ik graag mijn hardloopschoenen aantrekken om een stuk te gaan hardlopen. Regelmatig loop ik mee bij een van de hardloopevenementen in de regio met vrienden of collega’s.

Passie en ambitie

Voordat ik het team van Velten Groep kwam versterken ben ik 7 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan de laatste jaren als Financieel Adviseur. Mijn passie ligt echt in het advies geven aan de klant over het aangaan van een hypotheek zodat zij hun droomwoning kunnen kopen. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Ik help u graag

Bent u op zoek naar een nieuwe droomwoning, wilt u uw huis gaan verbouwen en wilt u onafhankelijk advies? Neem gerust contact met mij op. Ik kijk graag met u naar de mogelijkheden.

Merijn Tijhuis
Hypotheekadviseur
0548 533 551
Vorig nieuwsitem

De hypotheekrente vastzetten: welke periode kies je?

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533