Particulier Algemeen

Veldsink Groep neemt belang in Velten (Tubantium Groep)

5 jul 2016

Veldsink Groep heeft een belang genomen in de in Rijssen gevestigde Velten Groep. Vandaag zijn de medewerkers van Velten Groep verwelkomd in de Veldsink-familie. Albert Velten blijft als directeur verantwoordelijk voor de totale organisatie waar ruim 60 mensen werken. “Het is de bedoeling dat Velten Groep zelfstandig blijft opereren” geeft Henri Veldsink, directeur Veldsink Groep, aan.

 
“Er staat een solide organisatie die we in gezamenlijkheid verder willen uitbouwen. Voor onze groep is dit een belangrijke stap in de uitbreiding van ons werkgebied”, aldus Veldsink. Velten is als volmachtbedrijf actief op de particuliere en zakelijke markt. In ondernemend Twente is de organisatie een begrip op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuimmanagement. Op het vlak van arbodienstverlening, is Velten Groep met haar zusteronderneming Assist Verzuim, dan ook een serieuze speler.

Albert Velten: “de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid in deze tak van sport die prima aansluit bij onze zakelijke relaties. Voor de komende tijd hebben we de ambitie om dit verder uit te bouwen. Voor mij is het belangrijk om dit samen met een ander familiebedrijf te doen. Dat geeft vertrouwen en is tevens een goede basis voor de lange termijn”.

Veldsink Groep is als familiebedrijf met verschillende onderdelen actief in de financiële dienstverlening. De groep bestaat uit Veldsink Adviesgroep (16 allround advieskantoren), NBG (landelijke hypotheekketen) en VCN (beste serviceprovider verzekeringen), VCN United Capital (serviceprovider hypotheken) en De Financiële Makelaar (beste serviceprovider hypotheken).

Velten en Veldsink!

Vorig nieuwsitem

Naam VeltenGroep gewijzigd in Tubantium Groep

Volgend nieuwsitem

Winnaars zomeractie autoverzekering bekend!

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Particuliere nieuwsbrief

Zakelijke nieuwsbrief

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533