Verhuisaanhanger Velten Groep

Kom de verhuisaanhanger vandaag nog lenen voor al uw klussen

Hoe vaak komt het niet voor dat een aanhanger handig zou zijn? U heeft een klusje, gaat verhuizen of u moet een grote bestelling ophalen. Voor alle relaties van Velten Groep gaat dit nu heel gemakkelijk. Met de Velten Groep verhuisaanhanger. Reserveer de aanhanger, haal hem op en regel gemakkelijk en kosteloos uw (verhuis)klus.

Hoe u de aanhanger kunt reserveren

Bel 0548 533 555 of mail naar klantenservice@veltengroep.nl. Geef daarbij aan om welke periode het gaat. Nadat de reservering door ons bevestigd is, kunt u de aanhanger ophalen bij ons kantoor aan De Stroekeld 1, 7462 ZZ Rijssen.

Let op: reserveer de aanhanger op tijd om teleurstellingen te voorkomen. 

Over de aanhanger

Om te mogen rijden met de verhuisaanhanger van Velten Groep, moet u in het bezit zijn van een aanhangwagen rijbewijs. Oftwel: rijbewijs BE. De afmetingen van de laadruimte van de aanhanger zijn 3430x1720x1770 mm (lxbxh).

Veiligheid staat voorop

Om veilig en deugdelijk gebruik van de verhuisaanhanger te garanderen, willen we een aantal afspraken met u maken. In het huurcontact vindt u de afspraken. Bij het ophalen van de verhuisaanhanger op de afgesproken datum, ontvangen wij graag van u het getekende huurcontract.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533