Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Werken bij Velten

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Stages en afstuderen

Ben je op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht en wil je graag ervaring opdoen binnen het bank- en verzekeringswezen? Dan is Velten Groep op zoek naar jou! Binnen Velten zijn er elk schooljaar mogelijkheden voor stages en afstudeeropdrachten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar personeelszaken@veldsink.nl. We zijn benieuwd naar je achtergrond en motivatie!

Open sollicitatie

Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief naar ons te e-mailen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533