Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Zakelijk

Employee benefits

Employee benefits, ook bekend als secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden, profileren u als een goede werkgever die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt. Tegelijkertijd dragen ze bij aan de motivatie en het welzijn van uw medewerkers, wat een positieve invloed heeft op de productiviteit van uw bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan een goede collectieve zorgverzekering. Zorgverzekeringen worden steeds duurder en een collectieve verzekering kan uw mensen veel premie besparen. Ook voor u is deze verzekering gunstig, want medewerkers met toegang tot goede zorg verzuimen minder. Over verzuim gesproken: met de juiste verzekering dekt u het risico van loondoorbetaling af.  Daarnaast is het zo, dat een zieke medewerker na twee jaar in de WIA (Wet Inkomensvoorziening Arbeidsongeschikten) komt. Er wordt dan ingrijpend gekort op zijn inkomen. U kunt dit risico voor uw mensen afdekken, waarbij u net zoveel aan de premie bijdraagt als u zelf wilt.

Naast de genoemde voorzieningen zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over!

Je houdt ze gemotiveerd aan boord.

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533