Zakelijk

Pensioenen

Een goed pensioen voor uw werknemers is niet alleen belangrijk voor later. Het levert vandaag ook al rendement op, in de vorm van gemotiveerde medewerkers en een positief bedrijfsklimaat. Werken aan een goed pensioen is een complexe materie met veel gezichten. De DGA kan kiezen tussen verzekeren of opbouwen in eigen beheer of een combinatie van beiden, de zelfstandig ondernemer moet zijn oude dag regelen buiten de pensioensfeer en werknemers bouwen hun pensioen vaak collectief op via de werkgever.

Velten Groep heeft alle kennis in huis om uw huidige pensioensituatie helder in kaart te brengen, samen met uw mogelijkheden, inclusief de fiscale consequenties. Samen met u ontwerpen we de voor u en/of uw bedrijf optimale pensioenregeling. We hebben ook aandacht voor de voorzieningen voor nabestaanden. De partner of de kinderen ontvangen dan een uitkering nadat de werknemer is overleden. Ook hebben we aandacht voor het inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid.

De prettige zekerheid dat alles safe is.

 

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533