Aangepaste openingstijden

In verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij vrijdag 10 april en maandag 13 april gesloten. Wij wensen u hele fijne, zonnige en vooral gezonde Paasdagen! Dinsdag 14 april staan we vanaf 08.30 uur weer voor u klaar.

Nagenoeg al onze medewerkers werken inmiddels vanuit huis. Gelukkig kunnen wij onze dienstverlening doorzetten op een manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar! Ons kantoor aan De Stroekeld 1 in Rijssen is inmiddels gesloten. U kunt alleen nog op afspraak op ons kantoor terecht. We hopen op uw begrip hiervoor. Meer informatie over onze maatregelen en bereikbaarheid vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Zakelijk

Verzuimmanagement

U wilt medewerkers aan boord die positief zijn ingesteld en het niet makkelijk laten afweten. Dat vraagt om een gezond beleid: een aanpak waarin motivatie wordt gestimuleerd en verzuim bij de wortels wordt aangepakt. Velten Groep adviseert u zorgvuldig op het gebied van verzuimverzekeringen. Als werkgever bent u verplicht het loon van een zieke werknemer door te betalen: veelal het eerste jaar 100%, het tweede jaar maximaal 70% van het salaris. Met een verzuimverzekering kunt u zich hier tegen indekken.

Assist Verzuim

Velten Groep is verbonden aan Assist Verzuim, een pragmatische en vernieuwende specialist in verzuimbegeleiding en verzuimpreventie. Assist Verzuim biedt een totaalpakket op het gebied van ziekteverzuim en WAO/WIA, Personeel & Organisatie en Re-integratie. Als opdrachtgever bent u verzekerd van snelle, doelgerichte en praktische oplossingen, zonder mitsen en maren en duimdikke theorieën. Assist Verzuim levert wat ú wilt en is daarmee een bijzonder fenomeen in de wereld van arbodiensten en andere verzuimorganisaties.

Bekijk de website van Assist Verzuim.

Assist transparant

Je houdt ze gemotiveerd aan boord.

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533