Zakelijk

Vrije beroepen

Inzicht in uw risico’s

De praktijk van een vrije beroepsbeoefenaar, zoals een advocaat, notaris, accountant of rentmeester, brengt specifieke financiële risico’s met zich mee. Wij helpen u om een compleet en scherp inzicht te krijgen in deze risico’s. Ook stellen we met diverse verzekeringen, producten en diensten een  gunstige totaaloplossing voor u samen.

Verzekeringen en bijbehorende alternatieven voor vrije beroepen maken al jaren deel uit van onze specialismen. Specifiek voor notarissen, advocaten en accountants bieden we uitstekende oplossingen voor de risico’s waarmee zij in hun praktijk te maken hebben. Concreet betreft dit risico’s met betrekking tot beroepsaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid, bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheid, brand, diefstal, geld en fraude. Ook voor vragen op het gebied van pensioen, arbeidsongeschiktheid en andere employee benefits bent u als vrije beroepsbeoefenaar bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie?

De adviseurs van Velten zijn uw gesprekspartners bij uitstek. Zij kennen uw persoonlijke situatie en kunnen een duidelijke analyse voor u opstellen.

Velten Groep
De Stroekeld 1 Rijssen, 7462 ZZ
Phone: 0548533533